2015
MÁR 19.

30 NAP A FÖLD ALATT - Barlangi kalandok Sony A7s-sel

30 nap a föld alatt - Barlangi kalandok Sony A7s kamerán keresztül

Tavaly év végén a Sony magyarországi képviselete a Szemlő-hegyi-barlangban mutatta be nagy érzékenységű, kifejezetten videózásra szánt fényképezőgép vázát, az A7s-t. Természetesen kapva kaptunk az alkalmon és egy slider, valamint egy eemov sobercam társaságában ellátogattunk a föld alá.

tovább a teljes cikkhez

2013
JÚL 29.

Sony Cyber-shot RX100 Mark II és RX1R exkluzív előzetes

Egymás mellett a két újdonság - Sony Cyber-shot DSC-RX100 II és RX1R

Múlt héten a Sony szakmai bemutatót tartott legújabb profi kompaktjaival a főszerepben. A helyszínen lehetőség volt pár felvételt is készíteni, mielőtt még a készülékek tovább indultak a következő országba. A Sony szakembere, Kiss Attila mutatja be a FotoTV nézőinek a gyártó prémium kompaktjainak legújabb generációját.

tovább a teljes cikkhez

2013
JÚL 03.

Canon EOS 70D videós exkluzív előzetes

Canon EOS 70D video preview

A FotoTV is ellátogatott a Canon EOS 70D hazai premierjére, a Canon magyarországi csapta már reggel 6-ra sajtótájékoztatóval várta a szakújságírókat. Így aki akart, tényleg az egész világgal egy időpontban foghatta kézbe az EOS 70D béta fázisú demó példányát, mellyel sajnos közölető képeket, videókat nem készíthettünk.

tovább a teljes cikkhez

2013
MÁR 22.

Canon EOS 100D és 700D videós előzetes

Tegnap a FotoTV is ellátogatott a legújabb EOS modellek, az apró 100D és a komolyabb 700D magyarországi premierjére. A Canon Hungária bemutatóján Lató Pétert, a cég fotó-videó specialistáját kérdeztük a készülékekben rejlő technikai újdonságokról.

tovább a teljes cikkhez

2013
FEB 04.

Sony Cyber-shot DSC-RX1 bemutató

Kiváló helyszínen teszteltük a világ első full frame érzékelős digitális kompaktját, a Sony CyberShot RX1-et. Próbára tettük a MÜPA gyönyörű tereiben és esti kivilágításában, készítettünk késő esti felvételek valamint egy tesztábrát is belógattunk a fényképezőgép elé. Hogy megéri-e a közel 1 000 000Ft-os vételárat ez a prémium kompakt, azt döntsétek el Ti a videó alapján?

tovább a teljes cikkhez

2013
JAN 11.

Nánási Pál és a Fujifilm X-E1

Az X-PRO 1 után nagy várakozás övezte a Fujifilm MILC rendszerének második gépvázát, az X-E1-t. Ez a remekül összerakott készülék rengeteg fotográfust érdeklődését felkeltette, nem véletlenül kötött ki egy tesztpéldány Nánási Pál fotóművésznél?

tovább a teljes cikkhez

2012
DEC 17.

Fujifilm X10 bemutató

Kipróbáltuk a Fujifilm legkisebb retró kompaktját az X10-es modellt. A méretét felülmúló tudása és kifejezetten kézre álló kialakítása olyan fényképezőgéppé varázsolja, melyet valóban mindig magunk mellett akarunk majd tartani. Ráadásul decemberben akciós 100 forintos áron lehet megvásárolni?

tovább a teljes cikkhez

2012
DEC 11.

Photoshop CS6 és Creative Cloud újdonságok

Az Adobe bejelentette Creative Clud csapatoknak szánt verzióját, valamint az egyéni tagsággal rendelkezők számára igénybe vehető szolgáltatások bővítését. Ráadásképpen a Photoshop CS6 is frissült, az újdonságokról a cég szakemberét, Meichl Mátyást kérdeztük egy rövid interjú formájában.

tovább a teljes cikkhez

2012
DEC 11.

Fujifilm X-PRO1 és Fiala de Gábor

A Kulisszák mögött sorozatunkat Fiala de Gábor fotográfussal folytatjuk, aki négy tovább géppel vetette össze a Fujifilm X-PRO 1 képminőségét. Előkerült Gábor állandó munkaeszköze a Hasselblad H4D és ráadásként Velvia filmet is befűztünk egy analóg SLR vázba.

tovább a teljes cikkhez

2012
NOV 30.

Sony Cyber-shot DSC-WX100 bemutató

Kipróbáltok a Sony 10x zoomátfogású zsebkompaktját a Cyber-shot WX100-at, mely igazán apró méretben garantál 25mm-től induló komoly optikai teljesítményt és rengeteg kreatív funkcióval növeli a fotografálás élményét, szabadságát.

tovább a teljes cikkhez

Adatkezelési elvek

2333432432

4

324

32

432

432432